ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Ondernemingsgegevens

Ilmi interieur
ROAS vvzrl
Bosveldstraat 27
8750 Zwevezele
ilmi.interieur@gmail.com


0032 495 28 03 04 & 0032 497 46 53 82
BTW BE 0893014167

Algemeen

1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die geplaatst worden door de klant van de webshop Ilmi Interieur.
2. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

De overeenkomst

1. Een overeenkomst tussen Ilmi Interieur en een klant komt tot stand nadat een bestelling door Ilmi Interieur op haalbaarheid is beoordeeld.
2. Ilmi Interieur behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen bestellingen niet te accepteren of uitsluitend te accepteren onder voorwaarde dat de verzending geschiedt na betaling.
3. Bestellingen kunnen door de klant worden gewijzigd of geannuleerd binnen de 24 uur. Deze wijzigingen zijn enkel geldig indien schriftelijk meegedeeld.

Het aanbod

1. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder woorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.
2. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het product door de klant mogelijk te maken. De afbeeldingen zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Ilmi Interieur niet.

Prijzen

1. Alle prijzen op de webshop zijn in EURO’s en inclusief 21% BTW.
2. Alle prijzen op de webshop zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt
3. Ilmi Interieur behoudt zich het recht voor om zijn prijzen op elk moment te wijzigen, niettemin worden de producten gefactureerd op basis van de tarieven die gelden op het ogenblik dat de bestelling wordt aanvaard.


Betaling

1.Betalingen worden uitgevoerd bij het afronden van de bestelling. Als de betaling niet succesvol kan uitgevoerd worden, zal ook het bestelproces niet afgerond kunnen worden.
2. De betaling gebeurt door één van de volgende aangeboden online betaalsystemen
- Kredietkaart
-  Bankoverschrijving: IBAN: BE 38 0689 3224 2472
      

Herroepingsrecht

1. De klant kan de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgaven van redenen ontbinden.
2. De bedenktijd gaat in de dag dat de klant de goederen heeft ontvangen.
3. Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet de klant via e-mail of post Ilmi Interieur op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen.
4. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de klant.
5. De klant zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en
verpakking.

Levering

1. IlmiInterieur zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij de uitvoering van bestellingen van producten.
2. Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan Ilmi Interieur heeft kenbaar gemaakt.
3. Ilmi Interieur zal de geaccepteerde bestelling met bekwame spoed – normaal gezien binnen de 4 werkdagen – doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien de levering vertraging ondervindt, of indien de bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan bericht.

Geschillen

Op overeenkomst tussen Ilmi Interieur en de klant is uitsluitend het Belgisch recht van toepassing.

© 2018 - 2024 Robuust, puur, sober, stoer, ... interieur. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel